Iets defect ?
GARANTIE

Al onze elektronische machines hebben 12 maanden fabrieksgarantie en op accu's zit 6 maanden garantie. Mocht uw product binnen deze garantietermijn defect gaan als gevolg van een fabrieksfout (materiaal– of productiefout), dan zal BRIMI Gereedschappen de kosten voor reparatie, het gratis vervangen van defecte onderdelen en het terug naar u toesturen van het gerepareerde artikel verzorgen.

 

Voorwaarde is dat het defecte product geen tekenen vertoont van onjuist gebruik of reparaties bij anderen dan door BRIMI Gereedschappen aangegeven. Neem contact met ons op via het contact formulier hieronder voordat u het defecte artikel naar ons terug stuurt. 

 

Niet onder de garantie vallen:

  • Machines die door anderen dan door BRIMI Gereedschappen aangewezen deskundigen zijn gedemonteerd of door hen zijn gewijzigd.
  • De gevolgen van onoordeelkundig of verkeerd gebruik van de machines. Indien de instructies in de gebruiksaanwijzing niet zijn opgevolgd, er sprake is van slecht onderhoud, nalatigheid, of overbelasting van de machine.
  • Gebruiksdelen zoals schaafbeitels, cirkelzaagbladen, schuurbanden, schuurschijven, beitels, etc. en ook onderdelen voor de bevestiging hiervan (bouten, sluitringen, klemplaten)
  • Onderdelen onderhevig aan normale slijtage tijdens de garantieperiode door zeer intensief gebruik zoal
  •  bv. kogel- en naaldlagers, olieafdichtingen en zuigerveren, koolborstels, etc.
  • De retourkosten vanuit u naar ons. 

 


Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.