Over ons


Onze passie voor gereedschappen is begonnen in 1995 in de bouw industrie, wij zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende groothandels met daarbij een webshop van professioneel gereedschap in Nederland. 

 

In combinatie met onze partners beschikken wij over zeer goede mogelijkheden om u de beste prijs en service aan te bieden op merk producten binnen de automotive/ bouw/ techniek en landbouw sector. Onze focus ligt op de verkoop binnen Nederland en daarin streven wij een vertrouwd inkoopadres te zijn voor resellers. Ook particulieren die hoge eisen stellen aan hun gereedschappen vinden hun weg in onze webshop.

 

Wij proberen ons altijd te onderscheiden van de concurrentie door continu te investeren in vernieuwingen en te komen tot innovatie, klantgerichte verbeteringen.  

 
Sinds onze oprichting hebben we maar één doel: klanten tevreden maken. We geven advies met verstand van zaken en we hebben een obsessieve focus op klanttevredenheid. 

BRIMI Gereedschappen ontleent zijn naam aan de familienamen van de oprichter, maar staat ook voor kwaliteit, advies en passie voor gereedschap en dat ziet u terug in onze service !